søgeordsoptimering

Jeg er spændt på, hvordan min hjemmeside om ehandel bliver opfattet af de mennesker som kommer forbi og besøger mig. Det er jo ikke noget jeg sådan kan opleve på samme måde som i min fysiske butik. Nu har jeg læst på nettet at man kan få hjælp til at få afdækket sin søgeordsoptimering. Det vil jeg benytte mig af.

Jeg kan nemt, hurtigt og billigt få gennemført en open source cloud, som viser noget om seo lige nu på min side. Det er da bare for interessant. Afhængigt af hvad der kommer ud af den her website test, så tilretter jeg siden. Så skulle den gerne passe bedre til de besøgendes forventninger. Jeg tror jeg bestiller endnu en seo efterfølgende for at se om mit nye konverteringsoptimering fungerer.

Hvis jeg var en virksomhed i offentlig regi, så kunne jeg også benytte mig af begrebet ehandel, når min open source cloud viser at jeg har høj grad af søgeordsoptimering. At lægge højt på bedst på nettet er godt for min markedsføring, for det kommer også i pressen, så endnu et argument for at få tilpasset og optimeret min konverteringsoptimering. Jeg tror bare, at jeg går i gang med det samme for så har jeg et udgangspunkt og kan komme videre derfra. Det er alt andet bedre at vide, hvad min nutidssituation er end ikke at vide noget som helst.