Start en webshop

Der er så meget godt at komme efter i denne verden når man samtidig er nysgerrig og undersøger hvad det er man finder. På nettet har jeg læst om både gratis webshop og open source cloud, som har gjort mig så nysgerrig at jeg nu har en en webshop gratis, som jeg bruger. Det kom der ud af at prøve noget nyt på samme måde som at jeg har lært et nyt begreb reputation management der kom til mig da jeg læse om det online.

Selv en start webshop gratis, og du kan komme i gang hurtigt, fandt jeg ud af online og nu er jeg så ved at blive synlig på google. Det er noget jeg vil gøre mere ved og nu jeg kan finde scannet så ved hvor jeg kan finde flere ting at købe og få information, som jeg kan anvende igen og igen og på den lange bane gør en forskel med for mig og min familie.

Løsningen kræver også modtagelse af betaling med dankort og kreditkort, hvor der er styr på sikkerheden, godkendelse ved NETS etc. Det er et betalingsmodul der opfylde alle krav og tilbyder online betaling direkte i netbutikken eller som selvstændig løsning.