Start webshop i dag og bliv en del af e-handlen

Iværksætteriet boomer fortsat i Danmark, og mange af disse små opstartsvirksomheder består af webshops. Disse webshops drives ofte af unge – enten fuldtid eller ved siden af et studie eller arbejde. Men også en del ældre personer skifter funktionæransættelsen ud med en selvstændig forretning. Det skyldes især, at det i dag er let at starte for sig selv. Det er både gjort lettere af såvel politiske tiltag samt fokus på iværksætteri af bl.a. kommunerne. Derudover er de tekniske muligheder for fx at start webshop øget voldsomt.
Ønsker du at starte en webshop op, kan du i dag være i gang på få dage. Ja rent faktisk på få timer afhængig af dine krav og behov. Med en standardwebshop skal du blot lægge dine produkter ind og tilpasse siden, så den passer til din virksomhed. Så er du rent faktisk allrede i gang. Ønsker du også online betaling i din webshop, kan dette dog betyde lidt ventetid. Ansøger du hos Nets, kan det tage op til 4-6 uger, før din butik bliver godkendt til at måtte modtage betaling. Vil du hurtigt i gang, så start webshop via en leverandør med en allerede godkendt webshop- og betalingsløsning. Nogle webshopleverandører har en specialaftale med Nets og Teller, så de kan hjælpe dig i gang på under to uger.
Start webshop op på ingen tid ved at vælge den rigtige leverandør og vær godt forberedt. Beslut hvad du vil sælge, hvordan du vil skille dig ud, hvilken målgruppe du vil ramme, og ikke mindst hvad dit start-budget skal ligge på. Ofte kan det betale sig at købe sig til et professionelt design hos folk, der kan guide dig til, hvordan du kommer godt i gang med at starte din webshop op og få kunderne til at have lyst til at købe i netop DIN webshop. Der findes ikke én rigtig måde at drive webshop på – der findes utallige. Designs eller tiltag der virker hos nogen, virker måske ikke hos andre. Og hvad der engang virkede, virker måske ikke nu. Markedet og forbrugerne ændrer sig konstant, så brug gerne tests til hele tiden at optimere din webshop og service.