VPS hosting hvis du selv vil kunne administrere din server

Hvis du har en hjemmeside, så har du også et webhotel og med et webhotel menes en løsning hvor al styring og opdatering ligger ved leverandøren. Det er dem der sætter kriterierne for hvad du kan og ikke kan. Men har du behov for en større frihed, skal du vælge VPS hosting ( virtual private server) til din webhotel løsning, så vil du ud over et webhotel også kunne have andre programmer på samme løsning.
Til en VPS løsning medfølger også adgang til power panel, hvor du har fuld adgang til din løsning. Power panel giver dig mulighed for at du kan genstarte maskinen eller de applikationer som du har kørende på din løsning. Du kan også se styre din firewall og se dit ressource og trafik forbrug.
Og dette er kun et udpluk af de muligheder du har med denne løsning.
For at gøre valget nemmere når du skal vælge, vil der herunder komme en præcisering af forskellene på en VPS hosting løsning og et webhotel.
En virtuel server giver dig fuld kontrol over din løsning, du kan konfigurere dine applikationer så de passer til dine behov, dedikerede RAM og CPU og IP- adresse. Du har mulighed for at få SSL certifikat og der vil værre langt færre kunder pr. Server.
Tager du derimod et webhotel er du hurtigt i gang og det kræver ikke at du har særlig teknisk viden. Mail, SQL og statistikker er klar til brug fra start og al konfiguration, opsætning og opdatering vil bliver varetaget af din VPS leverandør. Sikkerheden vil ligeledes blive varetaget af leverandøren og så er det en billig løsning.
Et webhotel er den perfekte løsning til dig, der ikke har stor teknisk viden eller en it ansvarlig ansat, da hosting firmaet står for alt, hvorimod vælger du VPS hosting, skal du selv have kendskab til det tekniske eller en it ansvarlig der kan varetage disse opgaver.