Undklædning til Børn - Mee end 2000 udklædningsartikler online

Der er blevet utroligt populært at gå til temafester, og klæde sig ud i smarte kostumer. Kostumerne bliver mere og mere livagtige og ægte. Nyeste udklædning til børn er bla. tyroler kostumer så børnene kan komme med mor og far til Oktoberfest. Der er et hav af seje udklædning muligheder indenfor denne kategori. Der findes ægte lædderbukser og den klassiske terne skjorte i rød e... Læs mere »

En kælk kan have mange forskellige udseender kontra tidligere

Der går ikke lang tid for sommeren er ovre og efteråret kommer og når først vi er kommet så langt, går der ikke længe inden så er det også vinter. Og når vinteren kommer er der et ønske som alle børn og barnlige sjæle, gerne vil have opfyldt. Nemlig snevejr, så vi kan komme ud og kælke. Men en kælk er ikke bare en slags, der findes flere forskellige modeller. Tidligere var d... Læs mere »

Trampoliner er gode til motion hvis reglerne overholdes

Når vi ser rundt i de danske haver, ser vi oftere og oftere at der står flere forskellige legeredskaber og ikke kun et gyngestativ med en rutsjebane. Der er kommet langt større fokus på at børn skal ud og røre sig, så de ikke bliver små blege børn, der kun sidder inde med deres computer eller Ipads. Og et af de redskaber som flest vælger at installere i haven er klart trampoli... Læs mere »

Legeredskaber kan andet end kun at beskæftige barnet

Tænker du at når det igen bliver forår at så er det tid til at der skal, investeres i noget til haven som ungerne kan lege med. Et gyngestativ, rutsjebane, sandkasse eller noget helt andet. Det kan være svært at finde ud af hvad der lige er det rigtige og samtidig også finde det mærke der lever bedst op til de behov og krav Jeres familie stiller til Jeres legeredskaber. Hvis d... Læs mere »

En trampolin har mange sundhedsmæssige fordele for børn

Det er efterhånden sådan, at hvis du tager en tur rundt i hvilket som helst villakvarter, så vil du se børn der kortvarigt hænger flere meter oppe i luften inden de igen daler ned for igen at kigge op over de høje hække. Og det er fordi, at et hvert villa kvarter med respekt for sig selv efterhånden har, hvis ikke i hver have så i hver anden have en trampolin der lystigt bliver... Læs mere »

Je-bolegetøj er stedet hvor du finder gode legeredskaber til børn

Når familien forøges og der kommer små størrelse til, kommer der automatisk som de bliver større også et behov for at de skal have noget legetøj i huset og i haven. Man hvad skal man som forældre vælge, hvad er det helt rigtige for at stimulere barnet bedst mens det selvfølgelig skal hygge sig med at lege. Så kan man nemlig slå to fluer med et smæk, stimulering under leg, hvilk... Læs mere »

Legehus til haven giver massere af sjov det meste af året

Foråret og træernes grønne blade nærmest stråler efter en lang vinter, og den smukke danske sommer er lige på trapperne. Der er ikke noget mere fantastisk end at komme ud i det gode vejr efter en lang vinter. Det gælder både for unge, gamle, små og store. For at lokke de små væk fra deres elektronik og ud i haven må man gøre en indsats. De fleste børn kan få sjov ud af selv d... Læs mere »

Løbecykler er med til at give dit barn mere fri bevægelse

Et barn har brug for motorisk leg gennem de første mange år af deres liv. Det er en del af deres udvikling. Der findes den dag i dag rigtig mange produkter/legetøj, som kan hjælpe et barn på vej til bedre motorik. Et barn der lige har lært at gå, kan ved hjælp af en gåvogn få støtte og lære, at bruge sine ben ordentlig. Når de så bliver ældre og er gode til selv at gå, kan det ... Læs mere »

Carrera Racerbaner Den klassiske racerbane som far husker den.

Der findes vel ikke noget mere klassisk til drenge end billegetøj ? Drenge elsker alt der kan køre, og når det kan køre af sig selv, er der ramt plet. En racerbane er derfor den ypperste gave man kan give til drenge fra 6 til 12 år. igennem årene har der været utallige forskellige racerbaner på markedet, med en af de mest kendte er Carrera racerbanerne. Et solidt mærke indenfor... Læs mere »

Jake og Piraterne fra Disney

Jake og Piraterne er vel nog de senere års største succes fra Disney. Serien tangerer næsten Cars dog er Jake Pirat mere egnet til de mindre børn. Serien handler om den unge dreng Jake som gerne vil være pirat. Der kommer hele tiden nye figurer ind i serien, for at holde den spændende for børnene. Det er lykkedes, og i skrivende stund er jake og Piraterne den mest fortrukne ser... Læs mere »

løbelcykel - Dit barn bliver meget hurtigere klar til at cykel på en rigtig cykel

Hvis du gerne vil have at dit barn er så mobil som overhovedet muligt, så kan det være en rigtig od idé, at købe en løbecykel til det. Dit barn får i en meget tidligere alder styr på det at cykel, og overgangen til en rigtig cykel er ikke særlig svær. Du kan købe en løbecykel til både piger og drenge, og udvalget er efterhånden blevet rigtig stort, så du kan uden problemer, ogs... Læs mere »

LEGO Castle

Så har LEGO atter genoplivet, vel nog et af de bedste temaer i LEGO historien. Serien udkommer til August og hedder LEGO Castle som handler om middelalderen, med borge, fæstninger, stenslynger, katapulter og selvfølgelig masser af LEGO Castle krigere i form af ridere til hest med sværd og brynje. Der udkommer ialt 5 sæt til at starte med som starter helt nede fra 100 kroner med... Læs mere »

Aktivitetsbøger

Sluk computeren, gem ipaden langt væk og sæt børnene igang med at udfolde deres kreative side. Intet er bedere til det end aktivitetsbøger med muligheder for at tegne, regne og regne på samme tid. Udvalget indenfor aktivitetsbøger er efterhånden så stort, at alle de kendte mærker og figurer er repræsenteret. Eks er de nye Hello Kitty Aktivitesbøger er lige noget der tager kegle... Læs mere »

LEGO Chima

Så er der spændede nyt fra LEGO igen. Denne gang er der satset på en ny serie til drengene. serien hedder LEGO Chima og tager udgangspunkt i krigere i form af drager og andre seje væsener. LEGO Chima er endnu mere udbygget end LEGO Ninjago, som denne serie forventes at erstatte. LEGO Chima sættene spænder over hele pris spekteret, og der er også en kriger serie i form af små fi... Læs mere »

Nye Legetøj Mærker

Så er der kommet nye mærker som er beregnet til at indtage børnenes ønskelister i årets julehandel. Indenfor legetøj Online til børn er produkterne først og fremmest baseret på licenser på de store filmnavne og mærker. F.eks, Batman, Spiderman og alle Disney figurene. En af årets store børnefilm er superhelte, i form af The Avengers legetøj som helt sikkert bliver et hit under ... Læs mere »

LEGO Julekalender

Årets julehandel skydes igang med at året julekalendere fra LEGO udgives i starten af oktober. I dette år sker der noget helt højst usædvanligt, nemlig at der ud kommer en helt ny LEGO julekalender i form af en ny model fra LEGO Friends. Serien er som bekendt for de fleste blevet en enorm succes, som har sat produktions apparatet under pres hos LEGO i Billund. Ellers kommer der... Læs mere »

NYT LEGO Friends

Så er der endeligt nyt fra denne fantastiske LEGO Serie. I LEGO Friends familien, har Emma, Olivia, Stephanie og alle de andre kommet i besidelse af helt nye lokaler, flyveskoler og andre seje ting og sager. LEGO Friends har udviddet med en masse nye seje sæt, med rosinen inden for Julekalendere med LEGO Friends julekalenderen 3316. Der er speciel 2 store nuheder iår som forven... Læs mere »

LEGO Monster Fighters

Endelig en nyhed fra LEGO, med masser af bid i. Serien er udtænkt og temlig kreativ, i de forskellige sæt. Serien hedder LEGO Monster Fighters og har alle de gamle kendinge fra monster verdenen med. Dracula, Mumien, Sumpvæsenet og mange mange flere. LEGO Monster Fighters kommer i første omgang med 7 sæt hvor der startes helt nede fra 69,- og så op til det store spøgelsestog og ... Læs mere »

Cars Drifters

En af årets helt klare sællerter er legetøj fra Disney Cars. Serien som hedder Cars Drifters er en af de største succer i Disneys historie. Serien forventes at blive erstattet af en ny lignende serie, blot med fly istedet. Og senere bliver det så både istedet for fly. Dette forbliver dog en hemmelighed fra Disney. Disney Cars serien udkommer i år med et nyt concept indenfor leg... Læs mere »

Playmobil

Det gode gamle legetøj, som både far og bedstefar kender. Det er ikke et træhammerbræt vi taler om men det er derimod det Tyske kvalitetsmærke Playmobil legetøj. Denne sæson, byder på en masse spændende nyheder. Bla. er den gode gamle Playmobil borg, og en masse af de gode gamle køretøjer, er udkommet i nye flotte udgaver. Playmobil er kommet med en helt ny serie med middelalde... Læs mere »