En diskusprolaps kan komme til udtryk på flere forskellige måder

En "skredet" disk forårsager ofte alvorlige smerter i ryggen. Disken presser ofte på en nerverod, som kan forårsage smerter og andre symptomer i benene. I de fleste tilfælde lindres symptomerne gradvist over adskillige uger. Det sædvanlige råd er, at gøre så mange af hverdagens normale aktiviteter så meget som muligt. Det kan i de fleste tilfælde afhjælpe at tage smertestillend... Læs mere »

En diskusprolaps operation behøver ikke at skabe utryghed

Der er mange spørgsmål til, hvornår kan og bør der opereres ved en diskusprolaps. Men der er ingen særlig mm måling i en lumbal diskusprolaps, der ville indikere den bedste behandling. I stedet er det lægen der bestemme det bedste behandlingsforløb ved, at se på patientens kliniske situation, herunder faktorer som mængden af ​​smerter en patient har, mængden af ​​handicap og va... Læs mere »

Madrasser skal købes efter størrelse, drøjde og anvendelsesbehov

Der er mange der lider af søvnløshed eller ganske enkelt ikke ikke føler sig udhvilet når de vågner om morgenen, efter at have sovet en hel nat. Og der kan være mange årsager til, hvorfor det er sådan. Men en af forklaringerne kan være om man har den rigtige madras at sove på. Men det næste er så hvordan vælger man de rigtige madrasser til sin seng? Denne artikel vil prøve at... Læs mere »

Scherning smykker har kollektioner både til hverdag og fest

Trenden er i konstant bevægelse og er hele tiden på vej i en ny retning, det betyder at den deler vandene. Trenden prøver hele tiden på at provokerer os og skubbe os i en anden retning end vi er vant til. Og det sjove er faktisk, at først stejler flertallet mod det nye, men efter noget tid, så accepterer de fleste det nye og tager det til sig. Sådan er det også indenfor smykke... Læs mere »

En guld halskæde kan passe til næsten alle outfits og stilarter

Før du køber en halskæde, er der flere vigtige faktorer du bør overveje, herunder om kæden er massivt af guld, hvad karat den er og hvilken form for lænker kæden består af. Lad os undersøge de vigtigste egenskaber, du bør være opmærksom på, når du køber en guldkæde. Et af de vigtigste spørgsmål du skal svare på, når du ser på en guld halskæde er, om det er massivt guld eller b... Læs mere »

Steunkousen kunnen zowel bloedproppen, spataders bij zwangere

Spataders en bloedproppen zijn problematische klachten die bij iedereen kunnen ontstaan, maar vooral voorkomen als u veel zit. Bijv. als u een kantoorbaan heeft, zwanger bent of veel reist. De klachten komen meestal voort uit een slechte bloedsomloop en vochthuishouding en moeten voorkomen worden bij mensen met een verhoogd risico. Steunkousen hebben als doel het voorkomen van... Læs mere »

En diskusprolaps betyder ikke automatisk medfølge en operation

Der er mange i dag der døjer med rygproblemer, daglige smerter og gener, som af den ene eller anden årsag ikke går væk af sig selv. Men hvad kan så være årsagen til alle disse rygsmerter og hvad kan man gøre ved det. Oftest når man tager til lægen, får man beskeden om at det er en diskusprolaps og det gør mange mennesker bange, for man hører mange historier om hvor smertefuldt... Læs mere »

Junior dyner bør købes når barnet er ca. 2 år gammel

Det er vigtigt at når man vælger dyne til sit barn, at man vælger den størrelse der passer til barnet, så den hverken er for kort eller for lang. En for kort dyne kan resulterer i at barnet ligger og fryser fordi tæerne stikker ud i fodenden hvor en for lang dyne næsten kan begrave barnet eller falder på gulvet da den er for tung og svær for barnet selv at styre om natten. Når... Læs mere »

En sølv halskæde kan passe sammen med hele garderoben

Det har lige været jul og der har med garanti lagt mange små æske under juletræet med smykker i. For hvem vil ikke gerne have nogle flotte smykker at vælge imellem. Men det kan være svært hvis ikke der er skrevet et specifikt smykke på ønskesedlen, for der findes mange forskellige modeller og kvaliteter. Man kan jo både få en guld eller en sølv halskæde, men det kan jo også væ... Læs mere »

En diskusprolaps behøver ikke at give dig gener

Der er rigtig mange der døjer med ryg problemer og undersøgelser viser at stillesiddende arbejde eller hårdt fysisk arbejde er to faktorer der spiller en stor rolle i forhold til rygproblemer. Men samtidig er det også kommet frem, at motion har en indvirkning på rygproblemer. I takt med at flere har stillesiddende arbejde eller får for lidt motion, så opstår der også flere tilf... Læs mere »

Support stockings can prevent blood clots during pregnancy

Varicose veins and blood clots are problematic injuries which we may all experience, but office workers, pregnant women and frequent travellers are particularly exposed to them. These injuries are often the result of a poor flow of blood and fluids and should be prevented by everyone at increased risk. Support stockings are specifically designed to prevent leg injuries by app... Læs mere »

En boksmadras opfylder alle krav til en sommerhus seng

Når den gamle seng skal skiftes ud til en ny er der pludselig et hav af muligheder for hvad du kan vælge og det kan være svært at finde ud af hvad der er op og ned i de forskellige sengetyper. Der er rigtig mange der en mening til hvad det bedste er og i visse tilfælde er det også korrekt, men det er af afgørende betydning hvilket behov den nye seng skal opfylde. Skal du for ek... Læs mere »

Gode topmadrasser tager hensyn til både vægt og kropsbygning

Når det er tiden til at sengen skal skiftes eller blot madrassen, er der nogle faktorer du skal være opmærksom på inden du beslutter dig for hvilken du skal købe. Der er forskel på om du er høj eller lav og om du slank eller rund i det. Og mange begår den fejl, at når de vælger madras så køber de den sammen madras både til hende og ham og det er sjældent at vi er så ens at vi r... Læs mere »

Morgenkåbe og tøfler er det eneste du skal bruge på wellness ferie

Når der virkelig har været tryg på i en længere periode, hvem har så ikke drømt om bare at kunne hive stikket i et par dage og slappe fuldstændig af. Bare få ungerne passet og tage væk sammen med manden eller konen og nyde hinandens selskab i dejlige og rolige omgivelser, et sted hvor der er fuldt fokus på afslapning, krop og sjæl. Og hvor vil det så være bedre at tage hen end ... Læs mere »

Arbejdsskade erstatning kan være uoverskueligt – så få rådgivning!

Rigtig mange bliver ramt af en arbejdsskade, nogle er pludselige ulykker hvor andre kommer over længerer tid for eksempel på grund af forhold på arbejdspladsen der har en skadelig effekt, på de ansatte. Og her er der en bestemt liste over erhvervssygdomme, der er anerkendt. Er din skade ikke anerkendt er løbet ikke helt kørt, dog skal erhvervssygdomsudvalget nå frem til, at din... Læs mere »

Stödstrumpa är rätt val om du vill förebygga skador vid löpning

När nyårslöftet ska hållas och de första löprundorna står för dörren upplever många problem av olika slag och tecken på skador i skenben, anklar, knän och hälsenor. Oftast beror en stor del av skadorna på att man går ut för hårt eftersom konditionen relativt enkelt och snabbt förbättras, men lederna och senorna behöver fortfarande ordentlig återhämtning efter varje löptur under... Læs mere »

Erstatning piskesmæld – Har du været ude for en ulykke kan du måske få erstatning

I Danmark sker der desværre trafikuheld hver eneste dag. En del af disse trafikuheld er så alvorlige, at de har ødelæggende konsekvenser for de involverede og deres pårørende. En af disse konsekvenser kan være piskesmæld. Sundhedsstyrelsen anslår at der hvert år er ca. er 4.500 personer, som rammes af piskesmæld i Danmark. Er du blevet ramt, kan det være en god idé at søge efte... Læs mere »

Regntøj til børn er den perfte beklædning til Dansk Klima

En ting er altid sikkert. Nemlig at det Danske forårs vejr er regnfuldt med masser af byger, men også masser af solskin. I Danmark sælges der hvert år tonsevis af regntøj børn fordi det er et must eks når børnene skal i børnehave. Regntøj til børn sælges oftest i sæt hvor man får både bukser og jakke i et samlet sæt, enten i PU kvalitet eller som funktions sæt, som ofte er af N... Læs mere »

Steunkousen voorkomen blessures en dragen bij aan een betere bloedsomloop in de benen

Als u uw goede voornemens in de praktijk wilt brengen en de eerste hardlooprondjes voor de deur staan, zullen veel mensen problemen en blessures ondervinden in de scheenbenen, enkels, knieën en achillespezen. Vaak wordt een groot deel van de blessures veroorzaakt door het feit dat men te fanatiek begint om de conditie relatief snel te verbeteren, terwijl de ledematen en zenuwen... Læs mere »

Schering smykker er til dig der vil have et unikt, enkelt og lækkert design

Er du typen der ikke vil have det samme som alle andre? kan du godt lide at de ting du går rundt med er unikke og individuelle? Skal dine smykker afspejle dig og din personlighed? Der findes i dag et utal af smykkedesigner rundt omkring i verden. Danmark er også ved at være kendt på globalt plan med vores dygtige designer og deres lækre smykker. Her kan bla. Nævnes Skagen ure... Læs mere »