En boksmadras opfylder alle krav til en sommerhus seng

Når den gamle seng skal skiftes ud til en ny er der pludselig et hav af muligheder for hvad du kan vælge og det kan være svært at finde ud af hvad der er op og ned i de forskellige sengetyper. Der er rigtig mange der en mening til hvad det bedste er og i visse tilfælde er det også korrekt, men det er af afgørende betydning hvilket behov den nye seng skal opfylde. Skal du for eksempel have ny seng i soveværelset kunne det måske være en fordel at se på en elevationsseng, men er det derimod på i sommerhuset så er en boksmadras ofte en rigtig god løsning. Men hvorfor er den ene bedre end den anden og hvad er forskellen på dem.
En elevationsseng er populær fordi den, som nævnt også siger, kan elevere og det er både hoved og fodende man har mulighed for at hæve. Og hvad gavn gør det så. Hvis du ofte ligger og læder i sengen eller ser tv, kan det være en fordel at kunne hejse hovedenden lidt, så du kan finde en mere komfortabel liggeposition end ved en almindelig flad madras. Men hvis også du har tendens til trætte, tunge og hævede ben, kan det være en fordel at kunne elevere fodenden så de lige bliver hævet lidt henover natten. En boksmadras har ikke disse muligheder for variation, det er en flad og stationær madras, der ikke er vendbar og kun kræver at der skrues bed på sengerammen og så er den klar til brug. Og derfor er det at den langt hen af vejen opfylder de krav de fleste har til en sommerhus seng. Madrassen i en elevationsseng er oftest vendbar hvilket er med til at forlænge levetiden på madrassen, da men ved at vende den, både for og bag, men også hovedende og fodende, variere belastningen på fjedrene hvilket øger levetiden for dem.
Så det er vigtigt at kende sine behov inde man skal se på ny seng, så du ved om det kan betale sig med en elevationsseng eller om en boksmadras sagtens kan opfylde de behov du har.