En guld halskæde kan passe til næsten alle outfits og stilarter

Før du køber en halskæde, er der flere vigtige faktorer du bør overveje, herunder om kæden er massivt af guld, hvad karat den er og hvilken form for lænker kæden består af. Lad os undersøge de vigtigste egenskaber, du bør være opmærksom på, når du køber en guldkæde.
Et af de vigtigste spørgsmål du skal svare på, når du ser på en guld halskæde er, om det er massivt guld eller bare forgyldt.
Belagte guldkæder er billigere end dem af rent guld, men forgyldningen vil fortage sig efter et stykke tid, og udsætter metallet nedenunder, og du bliver nødt til at have kæden forgyldt på ny, hvis du ønsker at genoprette dens farve.
Hvis du har din kæde på så godt som dagligt, er massivt guld det bedste valg for så vidt angår holdbarheden.
Nogle kæder er lavet hule - du vil bemærke, at de føles meget lettere end massive smykker af samme størrelse.
Hule kæder er billigere, men der er et potentielt problem med dem: Disse kæder er lette at bryde eller bule, og hvis det sker, er de er næsten umulige at reparere.
Hvis du vælger, at gå med en hul kæde bliver du nødt til at være ekstra forsigtig, når du bærer det, derfor er det ikke det bedste valg til daglig brug. Der har du brug for en der kan holde til lidt af hvert.
Når du skal vælge, hvad karat din guld halskæde skal være, skal du huske på, at jo renere guld den er lavet i, jo blødere og mindre holdbar, vil den være.
Hvis du døjer med allergiske reaktioner, skal du ikke købe 10kt guld, medmindre du er sikker på det er nikkelfri. Vælg i stedet 14Kt eller 18kt guld i stedet, dog vær opmærksom på, at 14Kt guld stadig kan forårsage en allergisk reaktion, hvis du er virkelig følsomme over for nikkel.
Den type lænke, du vælger til din guld halskæde vil afgøre, hvor let den vil knække og hvor sandsynligt den vil være at bryde.
For eksempel, flade kæder som omegakæden og sildebens kæden er mere tilbøjelige til vridning.
En anden problematisk lænke type er den runde slange kæde. Disse kæder vil være mere tilbøjelige til at sidde fast i dit tøj og en bøjet halskæde kan være meget svært eller umuligt at reparere.
Det er også vigtigt at beslutte, hvor tyk lænken skal være, og det afhænger ikke kun af din stil, men også af, om du vil have et vedhæng i kæden. Hvis du sætter en form for charm på din kæde, så vær sikker på, at den er tyk nok til at bære den ekstra vægt en charms giver.
Nogle af de bedste lænke valg, vil være chain kæden og slange kæden, de er begge robuste hvis du ønsker at have et vedhæng på dem og er samtidig relativt fleksibelt.
Sørg for at din guld halskæde har en lås, der lukker godt og er ikke let at bryde. En karabinlås er en af ​​de bedste valg - den er solid og åbner ikke let, hvis du tilfældigvis kommer til at trække hårdt i din kæde.
En masse kæder kommer med en ring lås, der er fjederbelastet - disse låse er billigere og som regel tynde og ikke så holdbare og sikrer som karabinlåsen.
En ofte overset faktor er overfladen, tjek om den er glat, for hvis kæden er ru og du bærer den i flere timer, vil det irritere din hud. Kør dine fingre over guld halskæden for at sikrer dig, at der ikke er flossede stykker, der kunne gnide huden eller hænge fast i tøjet.