maxfactor er en superlækker makeup, der holder hele dagen

Det at vælge en god make-up linje, kan betyde rigtig meget for dit endelige look. Det at arbejde med øjenskygger, der kan arbejdes med, eller en streg der kan tegne en tynd linje, kan virkelige gøre underværker. Jeg har selv brugt makeup siden jeg var14 år gammel, så jeg har været igennem en del mærker i gennem tiden. Gang på gang vender jeg troligt tilbage til maxfactor, når jeg har haft prøvet noget nyt. Min oplevelse af mærket maxfactor, er at det er et kvalitets produkt, der holder hvad de lover, og det er på alle deres produkter.
Når man bruger max factor, er man sikker på et godt resultat, der er mange store modehuse der bruger den type makeup, til deres store modeshows. Og det ser godt ud, jeg tror bare at der er mange der ikke ved at det er en første klasses makeup fra max factor, bare fordi det er billigere.
Når du lægge f.eks. øjenskygge, er det en god idé at lægge en basis øjenskygge først i en neutral farve, derefter lægger du din eyeliner og øjenskygge. Det giver en holdbar makeup, der ikke løber ud i løbet af dagen eller aftenen. Hvis du bruger en øjenvippe bukker får du meget flotte vipper der ”åbner” øjet