Schering smykker er til dig der vil have et unikt, enkelt og lækkert design

Er du typen der ikke vil have det samme som alle andre? kan du godt lide at de ting du går rundt med er unikke og individuelle? Skal dine smykker afspejle dig og din personlighed?
Der findes i dag et utal af smykkedesigner rundt omkring i verden. Danmark er også ved at være kendt på globalt plan med vores dygtige designer og deres lækre smykker. Her kan bla. Nævnes Skagen ure. Disse ure kan man få over det meste af verden. Det er ikke det eneste mærke der har gjort sig bemærket i den store vide verden.
En anden kendt dansk designer der ikke har de fleste år på bagen er Mette Scherning hendes designs sælges hos nogle af de største og mest førende designerbutikker i Danmark, Europa og ikke mindst Asien.
Denne designer er uddannet på design skolen i Kolding og på Danmarks design skole. Hendes første kollektion kom på gaden i 2004. Og siden er hendes succes kun vokset og vokset. I dag har hun eget værksted og butik i København.
Mette er en kunstner der laver individuelle, unikke og meget karakteristiske smykker. Hendes smykker har en lækker balance mellem det enkelte det rå og det feminine. Ingen af hendes smykker er 100% ens da de alle er lavet i hånden.