Scherning smykker har kollektioner både til hverdag og fest

Trenden er i konstant bevægelse og er hele tiden på vej i en ny retning, det betyder at den deler vandene. Trenden prøver hele tiden på at provokerer os og skubbe os i en anden retning end vi er vant til. Og det sjove er faktisk, at først stejler flertallet mod det nye, men efter noget tid, så accepterer de fleste det nye og tager det til sig.
Sådan er det også indenfor smykke verdenen og et af de helt store mærker, der er kendt for at komme med noget nyt hele tiden, er scherning smykker.
Bag dette brand, stor der en dansk designer som er kendt for hendes meget flotte og unikke håndlavede smykker. Det er smykker hvor der er kælet for alle detaljerne og hvor er samtidig er stort fokus på smukt design og kvalitet.
Det er et træk vi også kender fra de tidligere klassiske danske smykker, som ikke sådan lige går af mode. Der er et udsnit af smykkeverdenen, som ikke sådan lige går af mode og det er nogle klassiske smykker, som vil bestå over tidens tand. Det er smykker som er udført i et utroligt flot og elegant håndværk, som derfor får en særstatus, en særlig værdi, som gør at de stadig er i høj kurs og sikkert også vil være det fremadrettet.
Et af disse smykker, er dem der i daglig tale går under prinsesse smykker, de har i mange år været en af de mest eftertragtede forlovelsesringe og det vil med garanti ikke ændre sig mange år ud i fremtiden. Når man ser smykkerne kan man også godt forstå, hvorfor disse smykker er så elskede.
Scherning designer også klassiske smykker, men på en lidt anden måde. De bliver designet så de forener det bedste fra alle stilarter, lige fra det enkle til det rå og det feminine. Så når man bærer smykkerne vil de være med til at understrege bærerens egen stil og ikke omvendt.
Der har de seneste år været fokus på at smykkerne skulle være mere afslappede og minimalistiske og derfor have et mere enkelt, råt og casual look. Men hvad menes der egentlig lige med det?
Det betyder at de klassiske smykkers bløde former er blevet fjernet fra de nye smykkedesigns og der er kommet mere kant på. Der er kommet mere asymmetri i designet og materialerne har typisk været sølv, men med en rhodinering, som giver et mere mat og afdæmpet udseende. På den måde, bliver det ikke smykker der skriger efter opmærksomhed, men samtidig understreger noget flot og stilfuldt.
Igen kan Scherning bringes på bane som at af de førende brands på markedet – deres kollektioner rummer både det kantede, rhodinerede look. Men samtidig fører de også mange mere runde og bløde smykker, som er udført i porcelæn malet med forskellige farver. Så du vil med bare et brand, kunne finde smykker der passer til ethvert humør og enhver lejlighed – alt lige fra hverdag til fest.