En sølv halskæde kan passe sammen med hele garderoben

Det har lige været jul og der har med garanti lagt mange små æske under juletræet med smykker i. For hvem vil ikke gerne have nogle flotte smykker at vælge imellem. Men det kan være svært hvis ikke der er skrevet et specifikt smykke på ønskesedlen, for der findes mange forskellige modeller og kvaliteter.
Man kan jo både få en guld eller en sølv halskæde, men det kan jo også være at det mere er det mørke og oxyderede som falder din smag. Og måske er det ikke en halskæde, men mere et armbånd eller nogle øreringe du mangler.
Så hvis du ønsker dig smykker, kan det være en stor hjælp for den der skal købe dem, at du har været på nettet og set på hvilken type det er du ønsker dig. Jo mere præcis du er om type af smykke, kvalitet, udseende med mere, jo nemmere bliver det at ramme rigtigt.
Det første du med fordel kan gøre er at afklare skal der et vedhæng på kæden eller ej. Skal der et vedhæng på skal kæden være 2-3 mm, er den større kan vedhænget ikke gå på. Er det ikke til vedhæng, så kan du med fordel vælge en der er tykkere, for så er kæden ligesom udseendet i sig selv, hvor det er vedhænget på den tynde.
Men en sølvhalskæde er som nævnt ovenfor ikke bare en slags, der findes ankerkæder som har fået navnet fordi den kan sammenlignes med kæden til ankeret på et skib. Så er der også en slangekæde, som er en tættere kæde at se på, for leddene er tæt forbundet, så den nærmest ligner slangehud.
Ønsker du en stærk og holdbar kæde kan du med fordel vælge en box chain, det er små firkanter der sættes sammen så kæden nærmest bliver firkantet. Denne model kan også vælges selvom du gerne vil bruge den til et vedhæng, da den fås med til 0,9 mm.
er det et dogtag eller en id plade du ønsker en sølv halskæde til, så er kuglekæden det mest populære valg dertil. Det er små kugler, som navnet også nærmest siger.
Hvorfor vælger mange en sølv halskæde? En af grundene kan være at det er en billigere kæde end en guld eller en hvidguldskæde. Men mange vælger også denne type fordi det er et elegant smykke som kan bruges sammen med alt og passer ind i enhver garderobe. Der er ikke den farve som ikke ser godt ud sammen med sølv. Og det bredde udvalg af modeller gør, at alle kan finde en model der falder i deres smag.