Kontormøbler er en vigtig del af en hjemmearbejdsplads

Nu til dags er det mere og mere brugt med hjemmearbejdspladser, men vi kender godt alle følelsen når først der skal ryddes op på spisebordet, eller man skal sidde og balancere med computer og papirer i sofaen. Så bliver glæden ved at arbejde hjemme, bare drænet fra en før end man er kommet i gang, så derfor er det vigtigt at man har et kontor eller et område i huset, som er fre... Læs mere »

En arbejdspladsindretning kan gøre en stor forskel

Når vi tænker på arbejdspladser og arbejdsmiljø så er der visse regler der skal overholdes og det gør sig både gældende på almindelige arbejdspladser, men ikke mindst på arbejdspladser med henblik på besættelse af en person med funktionsnedsættelse. Og grunden til, at der ikke mindst er fokus på arbejdspladsindretning i forhold til personer med funktionsnedsættelse er for at så... Læs mere »

En værdi af virksomhed kan være svær at prissætte

Har du en virksomhed, kan det nogle gange være svært at holde fokus på hvad der vigtigt og i hvilken rækkefølge man skal prioritere de forskellige opgaver, for at nå de mål der er sæt for virksomheden. Samtidig kræver det en god og engageret ledelsesstil for, at man ikke skal gøre alt arbejdet selv, men at man får alle i virksomheden til at bidrage, for i fællesskab at nå de fa... Læs mere »

Et handicap er ikke ensbetydende med, at du ikke kan få et arbejde

I vores samfund er der en efterhånden kommet en stram linje for hvad der er normalt og unormalt og der er også en stor forskel på hvor tolerant man er over for de ”unormale”. Der er ikke nogen entydig definition på hvordan man beskriver personer der har visse medfødte skavanker, men alligevel er der en relativ præcis og ensformig opfattelse i daglig dagen af, hvornår man er nor... Læs mere »

Salgsmodning er vigtigt forud for et eventuelt salg af virksomheden

Står du over for et kommende salg af din virksomhed, er der flere ting du skal være opmærksom på og som har stor betydning for hvilket salg du ender op med at få. Uanset om du har en potentiel kunde til din virksomhed eller du skal ud og finde en på købermarkedet, så skal der stadigvæk gøres et stort forarbejde, hvis du gerne vil have mest muligt for sin virksomhed. Og processe... Læs mere »

Ved køb af virksomhed skal du være opmærksom på disse ting

Går du med planer om at sælge din virksomhed eller at købe en ny, så er det vigtigt at du laver en grundig analyse. Ved køb af virksomhed er det alt afgørende, at du sætter dig ordentligt ind i, hvad det er du køber og, hvad du ikke køber. Bare fordi en virksomhed klarer sig godt lige nu, kan det sagtens være at branchen er på vej ned. Det kan også være, at du vil ind i en bran... Læs mere »

Konkurrentanalyse giver bedre viden om konkurrenterne

Med egen virksomhed vil der altid opstå konkurrence, da andre virksomheder arbejder med samme produkt eller serviceydelse. Det kan være svært, at vide hvad konkurrenternes størrelse er eller hvilken strategi de har. Der findes mange fakta om konkurrenterne man kunne bruge, når man skal lave en strategi om at blive bedre end dem. En konkurrentanalyse kan give en god viden omkrin... Læs mere »

Kursus præsentationsteknik er en god idé

Hvis du skal starte i et job hvor du skal præsentere en hel masse produkter overfor en nærmere bestemt kunde gruppe eller menneske mængde så er det en god idé at kunne lidt af hvert indenfor at skulle stå og præsentere noget overfor potentielle kunder og kollegaer og så videre. Så prøv et kursus præsentationsteknik. Når man er i job og har enorme ambitioner om at forbedre sig ... Læs mere »

Engelsk kursus Århus er en mulighed

Det er altid en rigtig god idé at være i stand til at kunne tale flere fremmed sprog og de mest oplagt at kunne er det engelske sprog samt det tyske og det spanske sprog. Disse tre sprog er meget udbredt i hele verden og tales af flere millioner mennesker på verdens plan. Derfor er det også en god idé for os danskere at være i stand til at tale et eller flere af disse fremmed s... Læs mere »

Tabt arbejdsfortjeneste erstatning skal haves

Mange mennesker er ikke helt sikre på hvordan de skal forholde sig når de kommer ud for en arbejds ulykke og i forlængelse af dette ikke kan udføre sit arbejder 100 % og til punkt og prikke. Men der findes firmaer derude og advokat firmaer som har specialiseret sig i personskade sager og de ved lige præcis hvordan du skal forholde dig og hvad du skal gøre for at få mest muligt ... Læs mere »

Forhandling kursus er en god til en god forhandling

En forhandling kan være rigtig svær, for du ved ikke hvad din modstander vil sige, før den er i gang. Ved en forhandling skal man altid sætte sig selv nogle klare mål. Hvad vil man ikke gå på kompromis med? Hvad er ens minimum og maksimum? Modstanderen har selvfølgelig også nogle mål, så det er ikke altid man får det som man vil have det. Man skal huske, at det gerne skal ende ... Læs mere »

Ticket To Heaven skoletaske – Gå smart i skole

Når man starter i skole, enten i 1. klasse eller bare tilbage efter sommerferien, så vil man selvfølgelig gerne være med på moden. Det handler ikke kun om tøj og hvordan ens hår sidder, men også om de gadget man har med. Det er gadget som penalhus, skoletaske, tusser, osv. Det kan være vigtigt for et barn, hvad vennerne tænker. Så noget praktisk men stadig moderne og smart ku... Læs mere »

Erhvervsevnetab erstatning skal du benytte dig af, hvis det er nødvendigt

Hvis du er kommet ud for en ulykke i forbindelse med dit arbejde skal du huske at du har ret til at få det gennemgået i forbindelse med et spørgsmål om forsikrings penge, hvis det bliver nødvendigt. Der er mange, som ikke har sat sig helt ind i reglerne på det område og det er lidt ærgerligt, da man i Danmark har mange gode muligheder for er blive erstattet hvis man har mistet ... Læs mere »

Kasseapparater kan fås i mange forskellige afskygninger- vælg det der opfylder dine behov bedst

Man finder i dag en ikke virksomhed der ikke har en eller anden form for elektronisk måde at registre salg, lager beholdning mm. på jo flere vare jo større er behovet. Derfor er det vigtigt at have kasseapparater der kan holde styr på hvor meget der er på lager og hvad tingene koster. Har man en kæmpe butik med rigtig mange varenumre kan disse kasseapparater programmeres sådan ... Læs mere »

En konkurrentanalyse kan give dig mange muligheder i forhold til din markeds position

Der er rigtig mange fordel ved at få lavet en konkurrentanalyse, det vil give din virksomhed, en saglig vurdering af hvordan den er positioneret i forhold til sine konkurrenter. Yderligere, vil analysen vise, hvor virksomhedens svage og stærke sider er- og det samme vil den vise for dine kunder. Det vil sige, at du kan lave en vurdering af, hvor der skal sættes ind, for at over... Læs mere »

Start som iværksætter på den rigtige måde, og øg muligheden for succes

I disse år hvor finanskrisen raser i Danmark og i resten af Verden, det kan det være svært at låne penge til den gode iværksætter idé. Bankerne er begyndt at holde igen, og selv etablerede virksomheder, der kører med et fornuftigt overskud, de kan have svært ved at låne penge til den gode idé. Hvis du går hen i din bank, og præsenterer dem for din idé, og viser den din forretni... Læs mere »

Forhandlingsteknik kursus - Jeg var til et fantastisk kursus i weekenden

Nogle gange har man ikke helt lyst til at tage af sted på kursus i en weekend. Når man går på arbejde hver dag, så har man nogle gange bare brug for at slappe af, så det virker ikke så tillokkende at tage på forhandlingsteknik kursus i en hel weekend. Jeg syntes dog at det lød helt vild spændende, så jeg valgte faktisk at tage af sted alligevel, bare lige for at finde ud af hva... Læs mere »

Efterskole 10 Klasse - Der er så mange efterskoler Jylland

Jeg var igennem mange af de efterskoler Jylland der findes sidste år. Historien er sådan, at min datter gerne ville et år på efter skole, og det skulle hun jo naturligvis havelov til. Det var vigtigt for min mand og jeg, at vi sammen fandt en efterskole 10 klasse i Jylland, for så var muligheden for at komme hjem til os, bare langt større. Vi kunne også hente hende fredag efter... Læs mere »

Madkasse – Pas på den mad du sender med dine børn

Jeg kan næsten have noget der ligner mareridt omkring min madpakke og hvad det skete med den alt for mange gange mens jeg gik i skole. Jeg kan huske mange af de gange hvor den blev mast af mine andre skolebøger, og derfor har jeg altid tænkt meget over det, når jeg har sendt mine børn af sted i skole. Det tog derfor heller ikke særlig lang tid, inden jeg fik købt en smart madka... Læs mere »

Ticket To Heaven

Så nærmer skolestart sig for alvor igen, og forældrene skal igen tænke på at børnene skal i skole. Noget af det er står øverst på specielt nye skolebørns ønskeliste er en ordentlig skoletaske. Mærker som Ticket to Heaven og andre producerer nogen af de mest populære skoletasker til børn i Scandinaviaen. Specielt Ticket To Heaven programmet indenfor skoletasker er både simpelt o... Læs mere »